تفنگ پی سی پی هوگلو زئون Zeon ساخت کمپانی هوگلو Huglu ترکیه است. ظرفیت سیلندر این تفنگ پی سی پی در حدود 240 سی سی بوده و قابلیت نصب دوربین، لیزر، رد دات و سایلنسر را دارا می باشد.ازجمله مزایای تفنگ پی سی پی هوگلو زئون EFFECTO ZEON PCP می توان به قدرت 40 ژولی آن اشاره نمود.
سلاح تولید کشور ترکیه بوده و کالیبر آن 5.5 می باشد.اگر به دنبال یک پی سی پی حرفه ای و با کیفیت هستید، کمپ آراس این تفنگ بادی زیبا و باکیفیت که ساختار شلیک آن pcp و طول کلی آن 79 سانتی متر است را به شما پیشنهاد می کند.
این تفنگ باکیفیت ، ساخت شرکت هوگلو در ترکیه می باشد. وزن کلی سلاح 4 کیلوگرم و ماشه آن قابلیت تنظیم به شکل مکانیکی را دارا می باشد.لوله تفنگ 46 سانتی متر است.تفنگ پی سی پی Huglu پیش رو رگولاتور دار بوده و فشار تست سلیندر آن 400 بار می باشد.
فشار هوای مخزن تفنگ پی سی پی هوگلو زئون معرفی شده 240 بار است و با هر بار شارژ می توانید 50 شات شلیک نمایید.همچنین برد مفید این تفنگ پی سی پی 50 تا 70 متر می باشد.
از دیگر مزایای این تفنگ بادی درجه یک می توان به لوله والتر آن اشاره کرد. در کل باید بگوییم که این محصول خوب هوگلو کیفیت ساخت بالا و دوام خوبی دارد. و کاملا مناسب شکارهای متوسط در فواصل کم می باشد.تفنگ پی سی پی هوگلو زئون EFFECTO ZEON PCP دارای خشاب 10 تیر ، مخزن 275 سی سی است .
این محصول بسیار باکیفیت و درجه یک ساخت ترکیه، قدرت، سرعت و تطبیق پذیری را به صورت یک جا به شما ارائه می کند.این تفنگ بادی با کالیبر 5.5 میلی متری خود قدرت فوق العاده 40 ژول توان خروجی را در اختیارتان می گذارد که به نسبت کالیبر و همین طور اندازه، فوق العاده می باشد.
(جهت مشاهده ویدئوی این محصول کلیک کنید)
(جهت مشاهده آنباکس این محصول توسط شاه شکار کلیک کنید)
|
مشخصات کلی |
|
| نام تفنگ |
تفنگ پی سی پی هوگلو ZEON |
|---|---|
| کشور سازنده |
ترکیه |
| شرکت سازنده |
هوگلو |
|
مشخصات فنی |
|
| ساختار شلیک |
پی سی پی |
| مکانیزم مسلح شدن |
اهرم از بغل |
| مکانیزم تنظیم شلیک |
رگلاتور |
| حداکثر تعداد شلیک |
50 |
| ظرفیت خشاب |
10 |
| کالیبر |
5.5 |
| قدرت خروجی |
40 ژول |
| سرعت اولیه |
280 متر بر ثاینه |
| حداکثر ظرفیت مخزن |
275 سی سی |
| حداکثر فشار هوای درون مخزن |
240 بار |
| مانومتر |
دارد |
| سیستم شارژ |
کوپل (نازل شارژ) |
| سیستم قفل ماشه |
دستی |
|
مشخصات ظاهری و لوله |
|
| طول کلی |
79 سانتیمتر |
| وزن سلاح |
4 کیلوگرم |
| طول لوله |
46 سانتیمتر |
| نوع لوله |
رایفل |
| میزان تولید صدا |
کم |
| قابلیت نصب سایلنسر |
دارد |
| عرض ریل دوربین |
22 میلیمتر |
|
مشخصات قنداق و بدنه |
|
| نوع قنداق |
بول پاپ |
| جنس قنداق | سنتتیک |
|
سایر مشخصات |
|
| لوازم جانبی |
هاردکیس- 2 عدد خشاب 10 تیر – |